Vår väder och ikea vistelse:)

Hej Bloggen:)

Idag har det varit vårigt väder ute:) har duggat lite och har varit soligt ibland. och så har snön börjat smällta, så snart är det vår på riktigt så man kan börja träna på sin golf sving:P Vi kan knappt slänga skräp utan gummistövlar för det ät fullt med vatten i sophuset:P

Dagen började bra fast tidigt:) vi gick upp halv åtta för att göra sig iordning för en dag med shopping. halv nio åkte vi mot hosjö, falun. Vid nio var vi framme hos svärmor, då bytte vi bil, sen bar det av mot valbo med Chrille och svärmor. Det tog längre tid än det brukar att åka dit, eller det kändes som det.

Väl på valbo började vi med att gå på ikea, vi hittade lite grejjer till lägenheten såsom en lampa till köket, chrille fick en ny kudde, ljushållare och potpurri samt lite kökstillbehör. Efter ikea gick vi på valbo, hittade iaf två snygga linnen (såååå fiiiina :D) så fick nånting mig därifrån. Efter valbo gick in på ikea igen, och åt mat där (kotlettrad med pommes, birne, mycket gurka och cola light) sen bar det iväg hem.

Vi stannade i hosjö lite för att hjälpa svärmor med att att sätta ihop ikea grejjer och bära upp en byrå till deras lilla tv rum. Sen åkte vi mot ICA Maxi för handling, blev mat för 800 nästan så nu klarar vi oss ett tag.

När vi kom hem packade in allt och plockade ihop lite, sen slappade lite framför tv för vi var trötta.

Vi har även kollat lite på resor till sommaren med svärmor och Ida, hittade lite bra hotell i turkiet och grekland. VI får se om vi åker iväg, hoppas det iaf.

Vi åt goda baugetter till middag, och bakade hallonpaj till efterätt MUMS !

Nu har vi kollat på spårlöst som var jättespännande idag, och kollar nu på project runway.

Clovec out

XOXO

Kommentarer
Postat av: Anonym

JAg håller tummar för att ni följer :P

Kramelikram

2009-03-17 @ 20:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0