Jobb, jobb, jobb

Hejsan bloggen!

Idag har jag jobbat från kl 12 tills stängning, jag var kassaansvarig nästan hela dan för det var lite folk sjuka. Och såklart så blev det massa problem bara för att det är jag (dock ej orsakade av mig, lovar, men däremot fixat mig :D hihi ). Kortbetalningen fungerade inte i vissa kassor.


Jag och Chrille har haft det mysigt och kollat på en film, Detonator, för jag var så trött efter jobbet så jag inte orkade göra något tiihi. Men jag fick god kladdkaka av Christian när jag kom hem. MUMS !!

Nu ska vi sova för jag ska upp och jobba imorgon.

Clovec out!

XOXO

Kurs:)

Hej Bloggen!

Idag har vi haft kurs på jobbet om säkerhet och rån grejjs. Väldigt intressant och nyttigt. Sedan har vi varit hos svärmor och ätit god mat (köttfärspaj, pizzasallad och chrilles goda vitlöksås och bröd. Fick även maten i matlåda tills imorgon :) Tack svärmor TIIHII,

Jag i bilen
Jag i bilen


 Sveeerige vann handbollen igen mot spanien, fyfan vad bra ! DODER ÄR KUNG ! För karlsson var inte med, skadad i axeln. Så nu kommer dom vidare iaf och för hoppningsvis får möta ett "dåligt" lag efter gruppspelet.



Vi har även hämtat våran bil som inte gnisslar mera nu, nu kan man åka utan att få huvudvärk :D Så det är bra. FÖr jag har saknat den.

Nu ska jag bada och sen skall vi kolla på en film. Vi höres imorgon efter mitt jobb.

Clovec out!

XOXO

Sverige VANN

Hej Bloggen!
Idag har vi varit och lämnat tillbaka mamma och pappas bil i kyna och förhoppningsvis får vi tillbaka våran bil i morgon:)
Sen fick vi skjuts av mamma och pappa hem, Då passade vi att luncha på Max:) JÄTTE GOTT:)

Här är vi och äter på max:)



Sedan har  vi spelat Wii Wiiie vad roligt, vi spelade Tiger Whooo:P och jag spelade skiten ur Chrille NOT hihi
Sen har min storebror varit hos hälsat på:) trevligt :) för det var längesen:) Oj glömde säga att vi har också varit och badat och relaxat på maserhallen, det var jätte skönt:D

Bamse Busig:)

Molle Busig:)

Katterna Busiga:)



SVERIGE vann :) wohoooooooooo 31-25 och Karlsson ägde skiten ur alla:)  Fy fan vad bra:) I morgon är det Sverige- Spanien:)

CloveC out

xoxox

Lördagskojj

Hejsan bloggen!

Idag har jag och Christian hälsat på mina föräldrar i Kyna, min syster och hennes man och barn var där samt en del av Titanz. Det var trevligt att träffa alal för det var ett tag sedan vi gjorde det.

Väl i Kyna så fick vi fika och så pratade vi lite och hade skojj. Vi kollade även på våran skitbil som bara gnisslar och bestämde oss för att fixa den. Så nu skall en snäll granne fixa den. Hoppas att det blir bra. Sen har vi inte så mycket kvar på bilen.

Vi har även köpt lite köttfärs (lite snarare 3 kg) på ica kvantum till min mamma coh pappa. 30 kr/kg SKITBILLIGT! samt köpte lite små grejjer vi hade glömt till våran middag med en del av the titanz.


The titanz, eller iaf en del av dom har varit hos oss på middag, taco med alla tillbehör MUMS, vi har spelat Wii, wiiiie vad kul, och letat resor till februari eller april 2010. Hmm vi funderar på venezuela, vad tycker ni?????

Nu har precis titanz åkt och vi snart sussa för vi måste tidigt imorgon och hämta bilen, eller tidigt vi måste upp vid halv 10.

God natt

Jag och chrille fina på ida och tomas bröllop :D

Clovec out

XOXO

Städning

Idag har vi städat nästan hela dagen och fyfan vad fint det blev :D För vi ska få finfrämmande på lördag. Tre av titanz kommer och ska spela WII med oss . Wiiiie vad kul. Också ska vi äta tacos och grönsaker och dipp. mums.



Vi har även shoppat idag till lägenheten. en ny matta, nya toalettborste (svart fiiiin), en silvrig skohylla. En sart magnettavla med tic-tac-toe magneter :D så vi kan sätta viktiga lappar på, inte för att vi har några men endå :P. Sladd till chrilles skriva så att han kan skriva ut jobb papper. Som vi kan sätta upp på våran fina magnettavla . HAHA. och sist lite fina dukar.



Nu ska vi snart laga stuvade makaroner och kötbullar så jag får en god matlåda med mig imorgon :). Ikväll så blir det antagligen att bara tråka, nej jus det vi skall spela Tiger whoo :D Jag ska äga Chrille.

Vi kanske ska åka och relaxa på maserhallen också, skönt att basta och jaccuza utomhus :D

Clovec out

XOXO

HIHI

Hej bloggen IGEN;)

Glömde säga att jag och Chrille var lite busiga idag:) Vit åt Kyclingtallrik och kebabtallrik från königsee:) SÅ HIMLA GOTT hihihi

Sjuklingar!

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag.. Min älskling har varit sjuk feber och hostat.. Så jag har tagit hand om honom så mycket jag har kunnat har jobbar väldigt mycket denna vecka och ska jobba i helgen också men det har gått väldigt braa hih hihi har inte haft ont i min mage:) men börjar känna mig febrig suck får inte bli sjuk....

Min bror tomas ligger på akuten:( ska sova där i natt stackarn... hoppas det blir bättre snart.. tänker på dig.

Annars har det absolut inte hänt något.. tråkigt mörk fattig måndag.. hoppas det blir ljusare ute snart och varmare så vi kan börjar spela golf:)

snart ska vi bestämma vilke semesterperiod jag ska ha på joobet och jag är inte van med semester hmmm vilken tid tycker ni är bäst att ha semester???


CloveC out XOXO

Inventering!

Hej Bloggen!
Igår hade vi intervering på jobbet.. Det gick väldigt bra:) tycker det roligt hihihi... Men blev väldigt trött i slutet fick gå hem 24.00.

Idag sov vi ända till klockan tio SKÖNT:) sen gjorde vi lite frukost omelett smarrigt:) Sen var det dags för jobb igen. Det lite personal på jobbet idag. Så det blev mycket kassa tid, men det gick bra det också:) var ju stendöt efter klockan sju...

Efter jobbet åkte vi hem tll ida och tomas för min bror och hans son från Västerås var där:) Så det var roligt att se dom igen:) Ludde hade blivit jätte stor:)

Nu sitter jag här och är jätte trörtt så ska vi sova:) God natt !

CloveC uot XOXO

Skridskor på Sjön:)

Hej Bloggen!!!
Idag har jag, min sambo, en del av titanz, min syster hennes man och barn och min pappa varit på  Ösjön och åkt skridskor och haft med oss smörgåsar och varm choklad. det snöade. Så det gick inte så jätte bra att åka skridskor... hmmm tråkigt men det finns fler tillfällen:)

Ida och Tomas, lina, jocke, felix och martin ska åka till thailand den 31 jan.. Och vi vill så gärna MED :):) hmmm får se
om vi också ska följa med hoppas vi kan det :) hihi

Sen har vi lagat mat det blev kycling med vitlöksgrejs i, pommes frites och en god sallad:)
Sen ska vi kolla på New police story på tv med Jackie Chan Så himla bra film:)
Men nu ska jag fortsätta kolla på körslaget:)

Hejdå Bloggen

xoxo CloveC out

Hej bloggen!

Idag har jag och min sambo letat efter Tiger Woods 09 till wii utan någon lycka, det verkar som om vi inte ska ha det spelet. Slut över allt *SUCK*. Men det kanske kommer nästa vecka, hoppas det (Håller tummarna).

Idag har vi även storstädat och möblerat om här hemma, och det blev SÅÅÅÅ fiiiiiiiiiiiint hihi.

Nästan hela Titanz (Tomas, ida, tilda, alva, zimba) har varit här, Tomas Ida Tilda och zimba. Tänkte kolla hur Tilda och våra katter gick ihop. För vi ska vara kattvakt åt dom i slutet på Januari.

Vi åt god mat, tandoori fläskfile med vitlökspotatisgratäng, egen tillverkad vitlössås, sallad och birne. AS GOOTTT. Vi är sådana bra kockar :D. Och så har vi självklart spelat WII! Wiiiiiie vad kul. :D

För en gång skull skulle jag vara duktig och ta bort mitt smink, men det ledde till sår i ansiktet, som vanligt. PGA känslig hud. jag får sluta vara så noga hihi.

Imorgon ska vi till Ösjön med tre av the titanz, min syster och henner man och barn och åka lite skridskor och fika lite gott.

Clovec out.

XOXO

RSS 2.0